Vårt team

Heck bemanningVi förser många arbetsgivare med rätt person för deras arbetsplats, och vi bidrar även till att många personer hittar ett arbete de trivs med. Vår tjänst är av ett slag som gynnar många parter, och det är många som passar in i vårt team. Det är dock inte alla som platsar i Heck bemanning, av en eller annan anledning, men det betyder självklart inte att det är något fel med dig. Man kan alltid vända sig till oss om man inte prickar in alla föreslagna kriterier, men för att man ska trivas allra bäst hos oss tror vi att det är till fördel om man känner igen sig i personen vi beskriver.

Vem är du?

Om du vill ta reda på ifall du platsar i vårt team är ett sätt att läsa igenom vår profil över vem du är, och ett annat sätt är helt enkelt att ta chansen genom att skriva in dig hos oss. Då får du nämligen vara med och delta i våra rekryteringsprocesser där vi kommer att avgöra om du är rätt person för platsen. Men om du vill se hur pass kompatibel du är med Heck bemanning redan nu är det alltså bara att läsa vidare och se om du känner igen dig.

Du har körkort och tillgång till bil

Som arbetslös är det inte alltid man har råd att skaffa körkort, och det är heller inte sannolikt att du har råd att stå och betala skatt för en bil om plånboken gapar tom. Vi förstår att det kan skapa svårigheter för dig, och du är givetvis välkommen att vända dig till Heck bemanning även om du inte uppfyller kriteriet. Vi vill dock vara öppna med våra kort och informera dig om att det i många fall är nödvändigt att ha tillgång till egen transport eftersom de jobb du hamnar på kan komma att kräva det, både rent praktiskt och logistiskt.

Du är flexibel

Heck bemanningDu kanske har en fast kalender du följer med inbokade aktiviteter, eller ett hemmavarande barn som inte har dagisplats eller dylikt, men det är något du får tänka om när du ingår i Heck bemanning. Eftersom våra arbetsplatser är anordnade på uppdrag av andra företag kan vi nämligen inte på förhand säga hur ditt schema kommer se ut, eller under vilka tider på dygnet du kommer att arbeta. Det gäller alltså för dig att kunna vara såpass flexibel att du klarar av att lägga om din vardag för att utföra de arbeten som dyker upp.

Du är professionell

Hur du uppför dig när du befinner dig på arbetsplatsen är viktigt för oss eftersom det är vi på Heck bemanning som rekommenderat dig till kunden. Om du beter dig illa återspeglas det negativt på oss, så vi är alltid måna om att du är ditt bästa jag medan du befinner dig på jobbet. För att ge dig hjälp på vägen för att du ska kunna uppföra dig på det sätt som förväntas av dig (vilket inte alltid är lätt efter lång arbetslöshet) kommer vi därför att erbjuda coaching. För att du ska lyckas med vår coaching krävs det dock att du kommer in med en professionell attityd, för det finns ingen coaching i världen som kan ändra din inställning: Det kan enbart du göra!